La Fira de Calella es dedicarà enguany al tricentenari del 1714

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de Calella ha donat a conèixer quines seran les línies generals programàtiques de la 34a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que, enguany, es farà del 19 al 23 de setembre, repetint el tradicional emplaçament del passeig de Manuel Puigvert, just davant del mar.

Segons el consistori l’eix central del certamen d’aquest any serà la commeració del tricentenari de 1714 i la tercera edició dels monogràfics dedicats a Catalunya amb el títol “Érem, som i serem”.

Els dos monogràfics anteriors han estat dedicats als Pirineus i a les Terres de l’Ebre.

Des de l’Ajuntament destaquen que el certamen subscriu els objectius dels organitzadors del tricentenari. En aquest sentit apunten a la celebració de la persistència d’un poble i les seves raons així com aprendre dels errors i els encerts.

Un any més, la Fira de Calella i l’Alt Maresme, acollirà multitud d’activitats paral•leles com actuacions musicals, activitats festives i de participació, gastronomia i lleure. També hi haurà espais per a la divulgació i el coneixement.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics