L’Ajuntament no treballarà amb els bancs que executin hipoteques a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Així ho afirma la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera, que en declaracions a aquesta emissora ha afirmat que les entitats bancàries de la nostra vila saben que si realitzen algun desnonament a la PLF no podran treballar amb l’Ajuntament, quan aquest necessiti establir crèdits o buscar finançament a través d’entitats bancàries. Segons Agüera, no es té constància que les oficines locals hagin executat cap hipoteca a la nostre vila, sinó que són entitats d’altres localitats.

La regidora, a més, qualifica com a bona eina la possibilitat de crear un parc d’habitatge social al nostre poble a través de multar als bancs que mantinguin els pisos desocupats a la nostra localitat.

Agüera va explicar que l’any passat l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament va atendre a 72 famílies amb assistència alimentària. Uns aliments que surten de les campanyes solidàries de recollida d’aliments i material higiènic, però també amb xecs de 20€ per persona i mes, per comprar aliments frescos als supermercats locals.

Aquesta cobertura ha ajudat en total a 224 persones de 72 famílies.

Tot i reconeixerà que hi ha famílies amb dificultats, la regidora ha assegurat que no hi ha casos d’extrema pobresa a la nostra vila.

Agüera ha mostrat la seva preocupació per la possibilitat que la nova llei de reforma de l’administració local pugui afectar els serveis socials del nostre municipi, i va avançar que el plenari tractarà aviat una moció de rebuig a aquesta reforma del govern central.

Agüera va explicar que PLF viu un moment complicat per l’atur estacional, que fluctua segons l’activitat turística.

A nivell cultural, la regidora va explicar que la festa Major d’enguany s’avançarà en el calendari. Es preveu que el pregó passi a ser el dia 4 de setembre i que el gruix de la festa Major sigui el cap de setmana del 5, 6 i 7.

La Festa Major petita, que es celebra per setmana santa tornarà a apostar per les entitats locals i aquest any inclourà una actuació castellera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics