URGENT

L’Ajuntament no treballarà amb els bancs que executin hipoteques a PLF

Compartiu aquesta història

 

Així ho afirma la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera, que en declaracions a aquesta emissora ha afirmat que les entitats bancàries de la nostra vila saben que si realitzen algun desnonament a la PLF no podran treballar amb l’Ajuntament, quan aquest necessiti establir crèdits o buscar finançament a través d’entitats bancàries. Segons Agüera, no es té constància que les oficines locals hagin executat cap hipoteca a la nostre vila, sinó que són entitats d’altres localitats.

La regidora, a més, qualifica com a bona eina la possibilitat de crear un parc d’habitatge social al nostre poble a través de multar als bancs que mantinguin els pisos desocupats a la nostra localitat.

Agüera va explicar que l’any passat l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament va atendre a 72 famílies amb assistència alimentària. Uns aliments que surten de les campanyes solidàries de recollida d’aliments i material higiènic, però també amb xecs de 20€ per persona i mes, per comprar aliments frescos als supermercats locals.

Aquesta cobertura ha ajudat en total a 224 persones de 72 famílies.

Tot i reconeixerà que hi ha famílies amb dificultats, la regidora ha assegurat que no hi ha casos d’extrema pobresa a la nostra vila.

Agüera ha mostrat la seva preocupació per la possibilitat que la nova llei de reforma de l’administració local pugui afectar els serveis socials del nostre municipi, i va avançar que el plenari tractarà aviat una moció de rebuig a aquesta reforma del govern central.

Agüera va explicar que PLF viu un moment complicat per l’atur estacional, que fluctua segons l’activitat turística.

A nivell cultural, la regidora va explicar que la festa Major d’enguany s’avançarà en el calendari. Es preveu que el pregó passi a ser el dia 4 de setembre i que el gruix de la festa Major sigui el cap de setmana del 5, 6 i 7.

La Festa Major petita, que es celebra per setmana santa tornarà a apostar per les entitats locals i aquest any inclourà una actuació castellera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics