Malgrat reinventa el seu carnaval

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Cultura ha programat amb el un centre lúdic de St. Genís tot un seguit d’activitats per fer una Carnaval més popular i participatiu.

Així des d’avui i fins divendres, el consistori instal.larà un Punt d’Informació de Carnaval a la plaça de l’Església. En aquest punt els malgratencs que vulguin participar del carnestoltes podrà recollir un lot d’objectes per disfressar-se durant la setmana de Carnaval, segons els manaments del Rei Carnestoltes.

Uns manaments que indiquen que el proper dilluns els malgratencs portin una corbata, el dimarts 25 un barret, el dimecres un mitjó i el dijous una flor.

Els centre educatius de Malgrat participaran d’aquesta festa, així com una 50 de comerços locals que seguiran aquestes indicacions per estendre la festa més enllà del la rua.

A més els establiments que participen de la iniciativa, faran descomptes o regals als seus clients que vagin disfressats segons els manaments del Rei Carnestoltes, que arribarà el dia 27, amb una degustació de botifarra d’ou a la places de Germana Campos, Església, avinguda Mediterrània i Can Campassol.

L’endemà divendres, el Rei Carnestoltes farà el seu parlament a la plaça de l’Església a partir de les 21.30 h, que donarà pas a una rua, formada pels assistents, cap al pavelló Germans Margall on es farà el ball. L’endemà dissabte, la mainada serà la protagonista. Hi haurà la rua infantil cap al pavelló Germans Margall, on hi haurà espectacle infantil.

La festa es clourà el dimecres de Cendra, el 5 de març. Durant el matí, hi haurà una passejada de vídues pels carrers del poble, i a la tarda, a partir de les 17 h, es farà l’enterrament de la sardina i el comiat al Rei Carnestoltes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics