El sènior perd contra el líder i jugarà ara contra el segon

El veritable tourmalet per a l’equip absolut de bàsquet de PLF ha arribat a mitjans del mes de febrer. En dues jornades consecutives, el sènior se les haurà vist amb el líder, el Vilafant i el segon classificat, el Llançà.

El primer repte no el va poder superar i el Vilafant es va acabar imposant a la seva pista als palafollencs per 70 a 59, en un partit on la victòria dels locals no va perillar en cap moment.

Tot i la derrota, el sènior no es mou de la 15a plaça de la classificació a l’espera de rebre aquest proper cap de setmana al Llançà, que només ha perdut 1 partit dels 18 disputats. El partit serà dissabte a 2/4 de 8 al Palaeut de PLF

El sots 25 i el júnior han descansat a l’espera d’iniciar la segona fase de la lliga. El sots 25 començarà enfrontant-se al Salt el diumenge i dissabte el júnior jugarà a la pista del Celrà.

El cadet femení ha descansat aquesta setmana com a 8e classificat. Aquest cap de setmana jugarà contra el 2n, el gironí Geieg Vermell.

Acabem el repàs de marcadors amb l’Infantil femení que va perdre a casa contra el Porqueres per 23 a 47. Ara són 11s classificades, i la propera jornada jugaran contra les 6s, el Caldes de Malavella, dissabte al migdia a la pista de les gironines.