L’oficina de turisme de Malgrat, una de les més visitades de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons l’empresa municipal Malgrat Turisme, l’Oficina d’informació situada a la plaça de l’Àncora és la 4a més visitada l’any passat del centenar d’oficines registrades en el Gestor Estadístic d’Oficines de Turisme de la Direcció General de Turisme de la Generalitat.

Segons dades d’aquest organisme, l’Oficina de Turisme de Malgrat va enregistrar 51.900 visites l’any passat, un 17% més que un any abans.

A nivell català, només l’oficina de l’Aeroport del Prat, la de Girona ciutat i la de l’Aeroport de Girona superen en nombre absolut les visites de l’oficina de Malgrat, pel que es confirma el municipi com un dels referents turístics de la nostra zona, ja que supera en nombre de consultes a les oficines del Palaue Robert de BCN, la de Calella, Tossa o Seu Vella de Lleida.

Del total de les visites de Malgrat, el 14% va entrar a l’oficina només per agafar fulletons informatius, mentre que un 35% va realitzar una consulta ràpida al personal del centre informatiu. La Majoria, però va sol.licitar una atenció més extensa.

En aquest sentit, entre les demandes dels visitants, la més freqüent és entorn al transport públic, però també sobre la ciutat de Barcelona, els parcs i el patrimoni cultural de Malgrat i en menor mesura sobre els comerços, l’oci i la restauració local.

Dins el llistat de demandes d’informació s’inclouen també altres atractius turístics de la zona i Catalunya com els parcs aquàtics propers, el Museu Dalí de Figueres, el jardí botànic de Blanes, el Delta de la Tordera o el Pla de Grau de la localitat.

Les dades del centre turístic també evoquen que la majoria de visites es fan al matí i sobretot els dijous.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics