L’Ajuntament reprèn les obres dels vestuaris del Figuerassa Arena

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El mes de maig del 2010 l’empresa Incunart tancava i deixava al carrer a una 30a de persones. L’empresa, a més, deixava empantanegada totes les obres que tenia a mig executar. Una d’elles eren els treballs dels vestidors adjunts al pavelló del Figuerassa Arena del Barri St Lluís.

Des de llavors les obres han estat aturades i malgrat els intents del consistori per reprendre els treballs, no ha estat fins ara que s’ha pogut desbloquejar i reprendre el projecte.

Segons el consistori el fet que les obres estiguessin ja a mitges feia que cap altra entitat volgués assumir la responsabilitat dels treballs fets anteriorment.

En aquests 4 anys, però, el govern municipal ha decidit variar el projecte original per tal d’abaratir-lo. Un projecte encarregat al mateix arquitecte que va idear el pavelló esportiu, segons explica el regidor d’urbanisme de PLF, Josep Rueda.

El pavelló es va projectar sense serveis, i els equips que utilitzen la instal•lació havien d’usar els vestuaris de la pista d’atletisme situada al costat. Uns vestuaris situats a uns 200m del pavelló, cosa que ocasionava molèsties als esportistes locals i visitants que desenvolupaven la seva activitat a l’equipament. És per això que es va idear uns vestuaris propis, adjunts al pavelló, que tindran accès exterior i que són a tocar de l’av. del Mar.

Ara el nou projecte adaptat a la realitat actual està en exposició pública a l’espera de la seva aprovació definitiva per tal d’adjudicar les obres al proper mes de març, amb la vista posada en acabar els treballs abans de l’estiu.

Segons el consistori el pressupost dels vestuaris del Figuerassa Arena ascendeix als 149 mil €.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics