Malgrat es mostra als nouvinguts al municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Regidoria d’Acció Social i Ciutadania i el Consell Comarcal del Maresme han organitzat un curs adreçat a persones nouvingudes al municipi per tal de mostrar-los l’entorn de la localitat on viuen ara.

El curs, que porta per títol “Coneixement de l’entorn” pretén mostrar a aquestes persones nouvingudes les característiques de la societat catalana en general, però també quins són i com funcionen els serveis públics, el món laboral i la participació ciutadana a Malgrat de Mar.

El curs, que és gratuït, té una durada total de 20 hores i s’impartirà els dimarts i dijous de març i principis d’abril, en sessions de 2 hores cada jornada, a l’Àrea de Serveis Personals del carrer de Ramon Turró.

L’horari serà de 17 h a 19 h. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se als Serveis Socials, ja que tot i ser gratuïts cal fer una inscripció prèvia.

Segons dades de l’Idescat, a Malgrat dels 18500 habitants censats fa 2 anys, 4000 provenen d’altres punts de l’Estat Espanyol i prop de 2500 són d’orígen estranger. De fet els habitants provinents de l’estranger s’han duplicat en els últims 10 anys a la localitat segons les dades de l’Idescat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics