URGENT

Blanes, Lloret i Tossa tornen a unir esforços pel carnaval

Compartiu aquesta història

Els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa van presentar ahir el tercer Carnaval de la Costa Brava Sud que tindrà lloc a les tres poblacions del 28 de febrer al 15 de març.

Una de les principals novetats és que s’ha triplicat i unificat la difusió dels actes que es faran durant aquest cicle festiu. Així, es repartiran un total de 35.000 programes que inclouen els actes que se celebraran a tots tres municipis. Amb un mateix exemplar es donaran a conèixer de manera unificada les activitats que es podran anar a gaudir tant a Blanes com a Lloret i Tossa, ampliant a l’hora el territori on es distribuirà. L’any passat cada Ajuntament es va encarregar de fer difusió de les seves respectives activitats per separat, tot i que sota la mateixa línia gràfica que ha caracteritzat el Carnaval de la Costa Brava Sud des de la seva primera edició.

La distribució dels programes farà una especial incidència als municipis del nord del Maresme i a la Selva interior.

Un altre dels elements de promoció que també serà novetat aquest 2014 serà la campanya d’espots publicitaris que s’ha contractat per emetre a través de les desconnexions de l’àrea de comarques gironines de TV3.

També serà novetat la convocatòria de la primera edició del Concurs d’Instagram del Carnaval, que té com a temàtica els actes d’aquest cicle festiu i, en especial, les rues que es faran als tres municipis. Cada fotografia haurà de dur l’etiqueta #carnavalcostabravasud més l’etiqueta de la població on s’ha realitzat la fotografia.

Pel que fa a les rues, la de Lloret es farà l’1 de març a les quatre de la tarda i el diumenge 2 de març a les dotze del migdia; Blanes la farà el diumenge 2 de març a les cinc de la tarda i Tossa de Mar el dissabte 15 de març a les cinc de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics