El sots25 de bàsquet comença la segona fase amb derrota

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Mal inici de l’equip palafollenc de la segon fase de la lliga. El primer partit es jugava a la pista del Salt que es va acabar imposant 60 a 56, 4 a baix pels palafollencs, que aquest proper dissabte jugaran al Palauet contra el Cassanenc, l’altra equip de la 2a fase que aquest cap de setmana ha aconseguit una victòria.

Ara com ara, el PLF és últim de la classificació dels 4 equips que prenen part d’aquesta 2a fase.

Qui també ha començar ja la 2a fase del campionat és el junior, que tampoc ha començat amb bon peu, ja que va perdre a la pista del Celrà per un ajustat 54 a 51. L’equip espera tenir més sort aquest proper cap de setmana al Palauet quan s’enfrontaran al Palafrugell, que de moment lidera la taula classificatòria.

El sènior ha tornat a caure aquesta setmana 37 a 70 a la pista del 2n classificat, el Llança. En tot moment els de l’Empordà van tenir controlat el partit, i els palafollencs esperen millorar els resultats de les últimes jornades enfrontant-se aquesta setmana al Vilablareix, que és 13e a la taula, mentre els locals són 15s empatats amb l’últim classificat.

D’altra banda el cadet masculí ha perdut aquesta setmana a la pista del Blanes per 61 a 55. La propera jornada jugaran contra el Vilobí. El cadet femení tampoc ha tingut sort i ha perdut, 38 a 48, contra el Geieg Vermell de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics