URGENT

La distribució de les tasques domèstiques protagonitza una nova xerrada per a pares i mares

Compartiu aquesta història

 

Aquest dimecres al vespre l’escola de Pares i Mares ha programat una nova trobada per tal de tractar la distribució de les feines domèstiques entre tota la família. El fet de fomentar la responsabilitat i la cooperació en l’àmbit familiar no sempre és una tasca fàcil i sovint representa un repte implicar-hi els mes petits.

Com afrontar aquest repte serà el tronc principal de la xerrada de demà a 2/4 de 8 del vespre a l’escola Les Ferreries, i conduïda per Maria Helena Tolosa, responsable i psicopedagoga de l’escola de pares i mares.

Cada mes es fa una xerrada relacionada amb l’educació i el creixement d’infants i adolescents, amb la intenció de crear un espai de trobada, de discussió i de treball entre pares a l’hora d’ajudar-se i orientar en un tema tan complex com l’educació dels fills.

En aquest sentit, l’escola alerta que el proper mes de març no es farà cap xerrada, però sí que continuarà l’altra gran branca del projecte d’escola de pares i mares de PLF, l’atenció individualitzada. Es tracta d’una consulta oberta i gratuïta per tal d’oferir una atenció personalitzada a les famílies que ho requereixin per tal de donar orientació i pautes educatives amb sessions individuals de treball per adquirir eines i estratègies educatives. Les sessions es fan a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, sempre amb cita prèvia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics