URGENT

Les escoles de PLF celebren el carnestoltes

Compartiu aquesta història

 

Aquesta setmana els centres educatius de la nostra vila ja estan immersos en el carnaval.

Durant aquesta setmana els alumnes de Les Ferreries han estat convidats a participar cada dia d’una proposta diferent. Així els alumnes que van voler, dilluns van anar a classe en pijama, o ahir amb el cabell pintat. Cada dia amb consignes diferents fins demà dijous, quan els alumnes sortiran a fer la truita en diferents espais del nostre municipi, com explica la directora del centre Núria Vidal.

Divendres a la tarda, els alumnes de les Ferreries faran la rua pel poble disfressats del que vulguin

A l’altra banda del carrer, al Ceip Mas Prats, tot és a punt per la rua que faran els estudiants aquest divendres al matí pels carrers del nostre municipi. Una rua en la que hi tenen part important els pares, que fan les carrosses i ajuden a fer les disfresses dels alumnes. Unes disfresses que cada classe ha triat depenent del nom o del que estan estudiant actualment. Ho diu la directora del centre Rebeca Gómez.

Les dues rues, la del matí i la de la tarda, provocaran diferents alteracions al trànsit rodat de la nostra vila, pel que es recomana estar atent a les indicacions policials.

A la llar també es viu el carnestoltes. Aprofitant que aquest any els infants estan treballant els oficis, durant tota la setmana es treballant algunes professions. Es fa a partir de les feines dels pares dels nens i nenes de la llar. Per exemple ja han passat per les aules de la guarderia un policia, amb el seu cotxe patrulla, una perruquera, un pagès o una infermera.

Divendres els infants es disfressen dins la llar, també entorn a oficis. Els pares podran estar una estona amb els fills, serà de ¾ de 9 a ¾ de 10. Després la festa continuarà dins el centre amb el rei carnestoltes.

D’altra banda, el Casal de l’home organitza demà coincidint amb el Dijous Gras, el Concurs Internacionals de Truites. Serà al casal de l’avi i amb premis pels guanyadors i un record pels participants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics