URGENT

En llibertat l’home que va enterrar una noia en un bidó ple de ciment a Lloret

Compartiu aquesta història

 

L’home que va admetre haver enterrat la dona desapareguda durant anys Ana María Martos en un solar de davant de casa seva dins d’un bidó.

L’acusat es troba en llibertat després d’estar en presó provisional des de fa set mesos, quan es va descobrir el cos. L’home ha pagat aquesta setmana una fiança de 3.000 euros però està obligat a comparèixer davant del jutge cada dilluns i les vegades que se li requereixi. A més, se li ha retingut el passaport per evitar que hi hagi risc de fugida.

L’advocat del lloretenc, Carles Monguilod, va presentar un escrit al jutjat d’instrucció de Blanes demanant la llibertat del seu client i l’Audiència de Girona ha conclòs que resulta difícil poder demostrar que l’home hagués participat en l’homicidi que se li imputa i també destaca que l’encobriment del delicte podria haver prescrit. Per tot això va decidir deixar-lo en presó provisional comunicada que ha pogut evitar gràcies a pagar una fiança de 3.000 euros.

El descobriment del cos d’Ana María Martos es va produir el juny passat quan la Policia Nacional va estar més de dotze hores excavant amb l’ajut d’una retroexcavadora i un georadar una parcel•la de la urbanització Lloret Residencial que es trobava davant de casa del detingut.

El cos de Martos, que era veïna de Sant Feliu de Llobregat i portava 9 anys desapareguda, es va localitzar dins d’un bidó ple de ciment.

Segons la investigació, Ana María Martos va ser víctima d’una vident, i el seu fill, que li van fer vendre la seva propietat, un cotxe i també l’haurien estafat econòmicament. De fet la vident està acusada de la mort física de Martos. Els dos es troben detinguts a l’Argentina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics