Blanes facilitarà la reobertura dels cinemes de la ciutat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori té clar que el municipi no pot perdre els multicinemes perquè són un atractiu que ofereix la ciutat per a un públic potencial de 200.000 persones de la comarca de la Selva i del Maresme.

Els Lauren Costa Brava van tancar a mitjans de gener pels problemes econòmics de l’empresa, malgrat que les sales blanenques eren de les més rendibles de la demarcació de Girona. Els deutes amb CatalunyaCaixa van fer que aquesta entitat es quedés els cinemes, deixant 10 treballadors al carrer i milers de persones sense sales de cinemes a prop.

En l’últim ple municipal, l’alcalde de la ciutat Josep Marigó va explicar que havia parlat amb CatalunyaCaixa, actual titular del multisales.

Segons el batlle l’entitat bancària té la intenció de treure a la venda o lloguer aquest immoble en pocs dies o setmanes. En aquest sentit, Marigó va explicar a CatalunyaCaixa que si l’espai continua com a cinema hi ha uns avantatges. En concret, els tècnics de l’Ajuntament han elaborat tota un seguit d’informació en el qual s’explica el procés burocràtic i on es deixa clar que no caldrà demanar una nova llicència d’activitats si allà hi segueix havent un cinema.

Per tant, segons Marigó, “s’ha facilitat tot per tal que els possibles compradors de l’immoble tinguin tota la informació”. Per contra, l’Ajuntament ha volgut deixar clar que si l’empresa que compri o llogui l’espai hi vol realitzar una altra activitat “els tràmits ja són uns altres”.

L’objectiu, doncs, és que les potencials empreses coneguin els “avantatges” de reobrir les sales, on només cal una petita inversió per tornar a reobrir. En aquest sentit, Marigó va admetre que ja ha tingut visites d’un parell d’empreses que podrien estar interessades en posar de nou en marxa els cinemes.

L’alcalde també s’ha reunit amb els treballadors que han quedat al carrer, i es va comprometre a fer el possible per tal que, si es reobren els cinemes, puguin tornar al lloc de treball.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics