La Palafolls TotCanvi canvia de dia i d’emplaçament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb el suport de l’Ajuntament i de Ràdio Palafolls torna a celebrar una nova edició de la Fira d’intercanvi i d’oportunitats Palafolls Totcanvi.

Aquesta edició, la primera del 2014, presenta diferents novetats respecte a les anteriors. La primera i més important és que s’ha decidit que el certamen canviï de dia i que a partir d’ara ja no es celebri en diumenge, sinó en dissabte, per tal d’incentivar la vida comercial del poble.

Així la propera TotCanvi es farà el proper dissabte 15 de març.

A banda del canvi de dia, l’organització també ha acordat mantenir l’última ubicació. Al mes de desembre les obres de construcció de la nova caserna de policia ja va obligar a traslladar el certamen a la plaça de Poppi, rere el teatre.

El canvi forçat, però va resultar molt positiu tant per paradistes com la organització, pel que es preveu que la Pl. De Poppi passi a ser la nova ubicació de la TotCanvi amb caràcter definitiu.

El que es manté és la finalitat principal de la fira que és facilitar un espai per l’intercanvi o la venda objectes de segona mà o per  oferir serveis intangibles com fer cangurs, professors de llengües o d’altres similars. En el cas concret de venda d’objectes o serveis és obligatori que el preu establert sigui menor al preu normal de venda habitual.

Palafolls Totcanvi és una fira que va adreçada tant a persones individuals com a comerciants que vulguin desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme l’intercanvi amb d’altres participants o bé venent el producte a un preu simbòlic.

Qui vulgui participar a la fira cal que s’inscrigui a través del formulari que trobaran a la plana web palafolls.cat. Amb aquesta inscripció l’organització facilitarà un espai i una taula per poder participar-hi.

En l’edició de dissabte vinent, l’àrea de joventut reactiva l’escenari lliure, on s’ofereix un espai on poder actuar de forma gratuïta i mostra els dots musicals, o d’interpretació.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics