URGENT

Marigó vol repetir com a cap de llista del PSC per l’alcaldia de Blanes

Compartiu aquesta història

La Comissió Executiva Nacional del PSC ha donat el tret de sortida al procés d’elecció de candidats i candidates a les properes eleccions municipals de l’any 2015 arreu del territori.

En aquest sentit ja és obert el termini de presentació de possibles candidatures que hauran de seguir el que estableix el reglament de primàries municipals.

El procés de presentació de candidatures, amb els avals que correspongui, finalitzarà el dia 10 de març a les 20h davant la Comissió Electoral de la Federació del PSC corresponent.

A partir d’ara es començaran a conèixer els possibles alcaldables socialistes de cada municipi.

És el cas de Blanes, on ja s’ha conegut que l’Agrupació local ha proposat a l’actual alcalde, Josep Marigó, com a candidat a les eleccions 2015.Una candidatura que Marigó ha acceptat.

Ara caldrà esperar fins el dia 10 de març per saber si hi ha altres possibles candidatures. En cas que hi hagués més d’un candidat o candidata, s’iniciaria la campanya electoral de primàries que es cdesenvoluparia entre el 20 de març i el 4 d’abril. L’endemà es farien les eleccions per tria el candidat socialista de Blanes.

Si finalment no es presenten més candidats abans de dilluns, Marigó serà proclamat candidat abans del dia 5 d’abril, poc més d’un any abans dels comicis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics