URGENT

Esquerra demana més diàleg al govern municipal

Compartiu aquesta història

 

La formació republicana creu que l’alcalde de PLF fa ús de la seva majoria per tal de fer actuacions sense comptar amb l’opinió de la resta de grups municipals o dels veïns.

La regidora d’Esquerra, Susanna Pla, ho exemplifica en la construcció de la nova caserna de policia a la Pl del Fòrum Paltiolo. Segons Pla, el govern no ha fet cas de les opinions contràries a la ubicació d’aquest equipament, i explica que els veïns de la zona no volen la caserna en aquesta plaça, ja que consideren que es perd un espai ideal pels nens i nenes de PLF.

Pla, que viu la seva primera legislatura com a regidora, explica que la manca de diàleg entre govern i oposició és del que més li ha sobtat en aquests anys.

Precisament la republicana creu que cal asseure’s amb els agents crítics de la policia per tal d’acostar posicions i desbloquejar la situació actual.

Tot i això creu que en aquest últim any, s’ha vist més presència policial i una organització diferent del cos local de seguretat.

Entorn a la tensió entre partits polítics, considera que la vida política de PLF té 2 submóns; el real i el de les xarxes socials, on s’actua amb una manca d’educació escalfant el debat fins arribar a crispar l’ambient.

En aquest sentit afirma que la reunió celebrada fa 1 setmana a l’Ajuntament per rebaixar la tensió va ser positiva i espera que en la propera trobada hi siguin els regidors absents i que precisament es van discutir en l’últim plenari.

Sobre les crítiques de CiU entorn a l’allargada de les intervencions del PP i d’ERC en els plens, Pla recorda als nacionalistes que les urnes els han situat com a 4a força i mai ningú li ha demanat que s’espavili en les seves intervencions.

Pla va assegurar que els republicans no van voler mai fer un pacte per desbancar al PSC de l’alcaldia, un cop els socialistes van perdre la majoria absoluta.

Pla ha estat critica amb les polítiques de joventut i considera que amb 3 persones a la regidoria els resultats haurien de ser diferents, més enllà dels tallers i tornejos esportius. Per la seva banda, els republicans agraeixen que el nou model de Festes Majors doni més protagonisme a les entitats locals

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics