El sènior bàsquet perd i cau a l’última posició

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip no va poder fer res contra del Farners i va caure derrotat per un contundent 55 a 93 al Palauet. Una derrota que condemna a l’equip palafollenc a l’última plaça de la lliga, empatat a 4 victòries amb el Maçanet, però amb un pitjor registre anotador.

La propera jornada, que serà la 23a, el sènior del club de bàsquet intentarà imposar-se a la pista del 14è classificat, el Campdevànol.

Aquest cap de setmana els 2 equips que juguen la 2a fase de la lliga han descansat.

El Sots 25, l’equip revelació del club aquest any, ha descansat aquest cap de setmana. De moment, no estan tenint sort en aquesta fase de la lliga, i han perdut els dos partits que han jugat fins ara. Intentaran aconseguir la primera victòria a la pista de l’Olot.

El Júnior també ha descansat. Ho fa fet com a 3r a la taula amb 2 partits jugats; 1 de guanyat i un de perdut.

Dissabte, a quarts de 6 de la tarda, jugaran la pista del Bescanó, que ha perdut els dos partits jugats fins ara a la 2a fase de la lliga.

Ens fixem per últim en l’equip cadet, que aquesta setmana ha perdut al Palauet contra el Torroella, 42 a 64. Una derrota que situa a l’equip a la 11a plaça de la classificació. La propera jornada el cadet jugarà contra l’Arbúcies, actual 6è classificat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics