Un jove ucraïnès mor després de caure d’un penya-segat a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La víctima, que residia a Lloret de Mar, va patir un accident ja entrada la nit en caure per un penya-segat de 15 metres d’alçada quan estava passejant amb un amic per un tram perillós del camí de ronda, prop de la platja de sa Boadella.

Els equips d’emergència van desplegar un ampli dispositiu de rescat i una ambulància va traslladar l’home, en estat crític per un traumatisme al cap, fins a l’hospital de Blanes, on va morir.

Els fets van tenir lloc en un tram del camí de ronda de Lloret sobre la platja sa Coves, entre sa Boadella i Santa Cristina. Es tracta d’un punt escarpat que de dia resulta atractiu per les seves vistes però que de nit és altament perillós, per la quantitat de roques i la poca visibilitat del mateix camí.

Segons les primeres informacions, el jove ucraïnès de 30 anys havia sortit a passejar de matinada amb un amic des de sa Boadella en direcció a la platja Santa Cristina. A l’altura de sa Coves, i per causes que s’estan investigant, el jove va caure per un dels penya-segats des d’una alçada de 15 metres aproximadament, segons van informar els Bombers. El noi, malferit, va quedar entre les roques a dos metres de l’aigua, en una zona de difícil accés.

Els Bombers van rebre l’avís a través de la trucada de l’amic cap a les 12 de la nit i immediatament es van mobilitzar tots els efectius. Fins al lloc s’hi van desplaçar quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i un equip del Grup d’Actuacions Especials, una ambulància avançada del SEM medicalitzada i una altra de bàsica, efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i de Protecció Civil de Lloret. També hi ha participat una embarcació de Salvament Marítim provinent de Palamós també es va traslladar fins al lloc de l’accident.

El succés s’està investigant però segons les primeres hipòtesis tot apunta a un possible accident per imprudència després que els dos joves sortissin a caminar de matinada en aquest tram perillós i sense visibilitat del camí de ronda.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics