La Generalitat manté les converses per decidir la ubicació del centre Horitzó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau ha assegurat que el seu departament està dialogant amb els Ajuntaments de PLF i el de Pineda per tal de prendre una decisió sobre la futura ubicació de l’escola d’educació especial Horitzó.

Aquesta és la resposta que ha ofert la consellera a una pregunta formulada per Joan Mena, el diputat d’ICV-EUiA a la mesa del Parlament.

L’escola Horitzó, actualment situada a Pineda, busca un nou espai on ampliar les instal•lacions. En aquest sentit fa 4 anys que l’Ajuntament de PLF va oferir uns terrenys per tal de poder construir aquest nou centre a la nostra vila.

Es tracta dels terrenys on abans hi havia l’Institut de PLF, a tocar del campus de primària de la nostra localitat. Un cop traslladat el centre de secundària a la seva ubicació definitiva, el terreny ha quedat en desús, tot i que l’Ajuntament en paga un lloguer.

Mentre PLF espera una resolució final sobre la ubicació del centre d’educació especial Horitzó, els terrenys oferts es convertiran en una pista recreativa i esportiva per a joves. Aquesta és una de les actuacions previstes en els pressupostos municipals d’aquest 2014.

Ara com ara, el govern de la Generalitat ha inclòs la construcció d’aquest centre educatiu al catàleg de prioritats d’equipaments educatius, tot i que no hi ha partida pressupostària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics