PLF perd una classe de P3 pel proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de molts anys amb 5 aules de P3 repartides entre les dues escoles de PLF, el curs 2014-2015 només comptarà amb 4 classes.

L’abaixada de la natalitat ha obligat a reduir el nombre de places de les 125 habituals a les 100 que s’oferiran el proper curs, una 50a per a cada escola palafollenca.

Rebeca Gómez, directora del Mas Prats explica el perquè d’aquesta disminució i que la previsió és que encara es pot perdre una aula més. Tot i això, afirma que la situació normalitzada serà la d’oferir 2 aules de p3 per cada centre.

A partir d’avui i fins el proper dia 21 està obert el període de preinscripció per sol•licitar plaça a les escoles i instituts pel proper any.

Per formalitzar-la cal dirigir-se al centre desitjat i presentar el formulari de preinscripció amb tota la documentació necessària, com ara fotocòpies del DNI, el llibre de família i la targeta sanitària individual. Si, a més, s’al•lega algun criteri de prioritat, caldrà presentar la documentació que acredita la circumstància. Ho diu la directora del centre Núria Vidal.

Un cop finalitzat el període de sol•licituds començarà el procés de baremació que marcarà les prioritats. La matriculació definitiva es farà ja el mes de juny, un cop designats els centres.

També els alumnes que vulguin estudiar a l’IES de PLF el primer curs de l’ESO, han de formalitzar la seva preinscripció en el mateix termini, fins el 21 de març, al centre de secundària. Tots els alumnes que han cursat 6è de primària a qualsevol de les escoles de PLF tenen la plaça garantida a 1r d’ESO a l’IES, però igualment s’ha de fer el tràmit de la preinscripció per no perdre la plaça. Ho diu el director del centre, Daniel Lopez.

Es pot trobar tota la informació relativa al proces de preinscripció i matrícula escolar a la plana web de la Generalitat, gencat.cat/

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics