Condemnen a un regidor de Lloret per calúmnies a l’alcalde de la localitat en un plenari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En el ple de març de l’any passat de l’Ajuntament de Lloret, Marc Fuertes, portaveu del Moviment Independent de Lloret, el partit local conegut amb el nom de MILLOR, va realitzar tot un seguit d’afirmacions arran del cas clotilde. Van ser afirmacions dirigides a l’alcalde de la localitat Romà Codina. Van ser manifestacions com; “vostès ja són uns corruptes”, “la màfia no són els russos sinó vostès. Són els vertaders mafiosos d’aquest Ajuntament” o afirmant que l’alcalde de la localitat era un gàngster i un mafiós entre d’altres asseveracions.

Arrel d’aquestes injúries, l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, va interposar una demanda penal que ja s’ha resolt condemnant a Fuertes a pagar una multa de 1500 euros per una infracció́ d’injúria o vexació injusta de caràcter lleu recollida al Codi Penal.

La sentencia condemna Fuertes com a autor criminalment responsable per haver proferit injúries contra Codina. Aquest import correspon a 15 dies de multa a raó de 100 euros per dia i en el cas de no ser abonats comportarà set dies d’arrest. A més, el portaveu del MILLOR, haurà̀ de fer-se càrrec de les costes processals.

Les relacions entre el govern i aquesta formació de l’oposició sempre ha estat molt tenses. Ara fa 4 anys, el llavors alcalde i diputat Xavier Crespo i l’exregidor Francesc Oliva van denunciar a Fuertes per pressumptes injúries i calúmnies en el facebook i el web de Fuertes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics