El PSC de Sta Susanna designa nou cap de llista per a les eleccions del 2015

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Josep Ramon Sola, actual regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Santa Susanna i número dos a les municipals de fa 3 anys pel PSC és el nou cap de llista pels comicis del maig del 2015.

Sola, candidat de l’agrupació local i amb el suport de la primera secretària local, Cristina Reche, va obtenir el vistiplau de l’assemblea celebrada la setmana passada. L’alcaldable substitueix l’històric Isidro Jiménez, que ja va anunciar fa mesos que no tornaria a repetir com a cap de llista. Sola és professor de formació professional a l’institut Joan Coromines de Pineda i durant molt anys va viure a Blanes, on va estar vinculat a diferents entitats associatives. Aquesta implicació en la vida social la manté a Santa Susanna. La seva trajectòria política va estar vinculada prèviament a ICV-EUiA, formació per la qual es va presentar com a cap de llista l’any 2007. Josep Ramon Sola destaca entre les prioritats del què serà el seu programa electoral “la transparència en els comptes municipals i les ajudes socials”. “Diu el nou cap de llista que Sta Susanna no pot ser el poble més endeutat d’Espanya, estar a la llista de grans morosos. Afirma que això fa que les empreses no vulguin treballar amb l’Ajuntament de la vila i que tampoc hi vulguin invertir.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics