URGENT

La Passera s’il•luminarà aquest vespre com a punt final de les obres

Compartiu aquesta història

Demà dimarts està previst que la passera de vianants que ha d’unir el barri de St. Lluís amb el centre de PLF sigui recepcionada per l’Ajuntament, el que a la pràctica suposa el final de les obres.

Just abans de fer-ho, aquest vespre, es posarà en marxa a mode de prova, el sistema d’il.luminació de la instal.lació, pel que es podrà veure la passera il.luminada aquest vespre, com a pas previ al final de les obres. Ho ha explicat el regidor d’obres, Josep Rueda.

La passera es va començar a fer just fa 4 anys, i la seva construcció s’ha dilatat per diferents problemes, la majoria de caire econòmic i de finançament.

Rueda ha explicat que s’està donant un impuls a les diferents obres pendents al municipi, com ara la rehabilitació del teatre, l’ampliació del cementiri, els vestidors del Figuerassa Arena, la caserna, el respir o la rotonda d’entrada de St Lluís. Nega però, que aquest impuls estigui relacionat amb la proximitat amb les eleccions municipals, sinó que ho vincula a quan s’ha tingut el finançament garantit.

En aquest sentit, el regidor defensa que davant la manca d’activitat del sector privat, són les administracions públiques, i en aquest cas l’Ajuntament qui ha de generar activitats amb les inversions. Una activitat que comporta poder contractar a persones a l’atur per fer les obres compromeses a PLF. Rueda a més desmenteix el que considera un discurs demagog i afirma que els diners compromesos per a obres no es poden destinar per llei als serveis socials com demanen alguns partits.

El regidor, que a més és portaveu del PSC a l’Ajuntament, afirma que per oferir diàleg a l’oposició, aquesta hauria d’estar disposada a escoltar i diu que els veïns de la Pl del Forum Palatiolo no s’han queixat per la construcció de la Caserna en aquesta zona.

Sobre la tensió entre partits polítics, Rueda creu que s’atia des de les xarxes socials i que només cal veure els perfils d’alguns partits.

El socialista ha negat que el PSC hagi comprat el vot d’Iniciativa i creu que aquest tipus d’afirmació podria constituir un delicte.

El regidor, que en algunes travesses apareix com a substitut de Valentí Agustí com a cap de llista del PSC a PLF, ho ha desmentit assegurant que no serà mai alcaldable a la nostra vila .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics