Les obres d’urbanització de Ciutat Jardí s’endarrereixen

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

 

Aquests dies l’Ajuntament de PLF ha notificat als 700 parcel.listes de la urbanització de Ciutat Jardí quina és la superfície exacte de les seves propietats. Aquesta dada, que surt d’un llarg procés d’estudi de les parcel.lacions, és determinant per saber la quantitat que hauran d’abonar els veïns per finançar les obres de millora de la zona.

Tot i que hi ha un topall de 4000€ per veí, cada parcel.lista haurà de pagar depenent dels metres quadrats de la seva propietat. Els treballs realitzar a la zona són, bàsicament, de millora de l’asfaltatge, les voreres i part de la infraestructura elèctrica de la urbanització.

Aquestes obres les han de pagar els veïns per que la urbanització no està recepcionada, i fins que no estiguin tots els serveis i infraestructures en òptimes condicions, l’Ajuntament no acceptarà que la urbanització passi a ser urbana. Quan sigui recepcionada per l’Ajuntament, serà el consistori l’encarregat del seu manteniment.

La junta de propietaris de Ciutat Jardí, que rep amb il•lusió el últims treballs abans de ser recepcionada, es mostra preocupada per l’impacte econòmic que representa la intervenció.

En aquest sentit, el president de la junta, José Carmona, explica que l’Ajuntament està estudiant com suavitzar aquest impacte amb mesures de finançament com ara pagar en diferents terminis sense interessos. Unes mesures, però que continuen en estudi.

Tot plegat fa que les obres d’urbanització, que es preveien començar aquest inici d’any, es vagin dilatant, tot i que la previsió continua sent poder iniciar-les aquest 2014.

Mentrestant, segons Carmona, l’Ajuntament ha fet tot un seguit d’actuacions per solucionar els dèficits més grans en l’asfaltatge dels carrers de la urbanització, on hi ha vies en molt mal estat i que constitueixen un perill per la circulació.

Carmona confia en que el procés d’adjudicació de les obres no sigui molt llarg, per tal que les obres comencin el més aviat possible

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics