URGENT

Estudiants de l’escola Fonlladosa de Malgrat visiten RP

Compartiu aquesta història

 

Aquest dimecres una 50a d’alumnes del 1r cicle de primària d’aquesta escola malgratenca han visitat els estudis centrals de RP, on han conegut de prop la tasca que es fa des de les instal.lacions del Barri de St Lluís.

La visita s’ha fet coincidint que els alumnes estan ara treballant els mitjans de comunicació, pel que han pogut veure de prop el funcionament d’una emissora local. A banda, han aprofitat la seva estada als estudis per enregistrar una cançó. Ho explica Diana Sastre tutora de 2n del Fonlladosa.

Els estudiants, que van estar atents a les explicacions sobre la ràdio, van gaudir de la visita, però la tutora destaca la il.lusió per gravar un tema musical. Es tracta de les cançons que van aprendre per Nadal i que ara cada alumne se’n portarà una còpia a casa com a record de la nadala i de la visita a la ràdio.

Els alumnes de 1r i 2n d’aquest centre educatiu malgratenc van aprofitar la seva estada al barri per esmorzar a la plaça Jona Huix i visitar el centre de PLF, on van dinar fent una descoberta de l’entorn.

No és la primera vegada que alumnes d’escoles de PLF o de Malgrat visiten els estudis centrals de RP, on se’ls explica el funcionament de l’emissora i es va una petita ruta guiada per les diferents estudis i instal•lacions de la ràdio.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics