Foment es compromet amb el desdoblament de la NII per aquest any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La ministra de Foment, Ana Pastor, que ahir va ser a Girona per presentar el nou servei de rodalies de Renfe, també es va referir al desdoblament de l’N-II. Ho va fer assegurant que la millora d’aquesta carretera és una reivindicació històrica, i que ho era amb tota la raó.

Actualment, l’únic tram que està en obres és entre Sils i Caldes de Malavella, a la Selva. Pastor no s’ha volgut aventurar a dir quan estaran acabats els treballs i ha dit que tot dependrà del pla d’obres de l’empresa adjudicatària. On sí s’ha volgut mullar és pel que fa referència a la resta de trams pendents de desdoblar.

Per una banda, ha assegurat que abans que acabi l’any les màquines ja estaran treballant en els trams de Sils a Maçanet de la Selva i també al tram de Medinyà a Orriols, al nord de Girona. Així mateix, ha dit que abans que acabi aquest 2014 ja s’estarà actuant per millorar dels enllaços de Tordera i end’altres punts de la via.

El cost de totes les obres que estaran iniciades abans que acabi l’any, segons el compromís de la ministra, ascendeix a 65 MEUR.

La titular de Foment ha assegurat que abans que acabi la legislatura tot aquest tram nord de l’N-II estarà en obres. Això significa tenir tots els tràmits administratius acabats abans d’any i mig per permetre que les màquines puguin començar a treballar sobre el terreny. Pastor ha defensat que el govern del PP “està donant solucions” i que manté una comunicació “fluïda” amb els alcaldes de la zona afectada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics