Desmantellen a Pineda un punt de venda de drogues a Menors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra amb la col•laboració de la Policia Local de Pineda van detenir a principis de març dos homes de 45 i 39 anys, de nacionalitat gambiana i veïns d’aquesta població acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública en la seva vesant del tràfic drogues.

La investigació, que es va iniciar fa sis mesos arran d’unes queixes veïnals, va constatar que a dos pisos del barri del Carme s’estava traficant amb droga i que alguns dels compradors eren menors d’edat.

Amb una ordre judicial, els agents van entrar al pis amb una unitat canina i van intervenir 1 kg de marihuana preparada per ser distribuïda, quatre balances de precisió, 1000 euros en metàl•lic, tres telèfons mòbils, i d’altres estris relacionats amb el tràfic de drogues. Es calcula que el valor aproximat en el mercat il•lícit de la substància intervinguda és d’uns 4.000 euros.

A banda de la detenció dels 2 responsables del punt de venda també es van identificar sis persones més van ser traslladades posteriorment a dependències policials per comprovar la seva identitat. 5 d’aquestes persones van ser detingudes per infracció a la Llei d’Estrangeria i atès que es trobaven al país en situació irregular es va iniciar els tràmits per a l’expedient d’expulsió.

Els dos detinguts, que no tenien antecedents policials, van passar a disposició judicial l’endemà de la detenció i han quedat en llibertat amb càrrecs, havent-se de presentar cada 15 dies al jutjat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics