La Volta Ciclista de Catalunya passa dilluns per PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més la primera etapa de la Volta passarà pel nord del Maresme, ja que de nou Calella serà de nou inici i final de la primera etapa.

Una primera etapa amb 170 km i que circularà en gran part per la carretera NII. Els ciclistes sortiran de Calella a quarts d’1 del migdia i enfilaran cap a Mataró per la carretera Nacional. Després tornaran cap a l’Alt Maresme però per l’interior, passant per Arenys de Munt, St Cebrià o St Iscle.

Un cop a St Pol tornaran a agafar la NII per seguir-la fins a Tordera. Serà en aquest tram de l’etapa que els corredors passaran per PLF. Segons la previsió serà cap a ¼ de 3 de tarda i resseguint la carretera nacional.

Passat Tordera seguiran cap a Hostalric i St Celoni per tornar al Maresme per Vallgorguina i tornar a Calella on acabarà l’etapa cap a les quarts de 5 de la tarda.

El pas de la Volta pel Maresme obligarà a restringir el pas de vehicles per la NII, pel que es recomana estar atent a les indicacions dels cossos de seguretat. A banda del tall de transit per aquesta carretera tots els accessos estaran també tallats mentre passen els corredors, pel que l’entrada a St. Genís, per exemple, estarà tallada, així com les entrades a Mas Reixach o Mas Carbó, que hauran d’utilitzar vies alternatives per entrar

La segona etapa començarà a Mataró, però es desenvoluparà pel Vallès i per la Selva.

La Volta del 2014 té 7 etapes que acabaran el diumenge dia 30 a BCN.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics