El PP diu que el nou govern comarcal ha incrementat la despesa en càrrecs polítics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars, que des de fa uns mesos és a l’oposició al Consell Comarcal del Maresme, ha denunciat aquesta setmana un increment de més de 20.000 euros en la despesa en càrrecs polítics en aquesta administració.

El PP diu que aquest augment coincideix amb la creació del nou govern comarcal integrat per CiU, PSC i ERC. En un comunicat, els populars retreuen a l’actual govern que no hagi complert la seva promesa de no augmentar la despesa en sous polítics i de càrrecs de confiança.

El grup polític recorda que l’any passat el CCM va tenir un romanent de tresoreria de 17 mil €, 3 mil menys que l’augment del cost polític del nou pacte polític. El PP recorda que els mateixos grups que, en el seu moment, van reclamar la rebaixa de sous dels polítics per evitar que acomiadaments al Consell, són els que ara hann fet créixer la despesa política”. Finalment, asseguren que ni el mateix president del CCM, Miquel Àngel Martínez, coneixia amb exactitud la nova estructura política que es va aprovar “per urgència i amb poca transparència” en el ple del passat mes de gener. “Una nova estructura que, asseguren els populars, ha creat una nova àrea i una nova vicepresidència, que fins al moment no era necessaria, operativa ni funcional i que per tant respon a un repartiment de càrrecs i sous.

Fins a principis d’any, els populars eren part del govern comarcal al costat de CiU, que finalment va trencar el pacte per poder acordar govern amb el PSC i ERC, el tripartit que governa al Maresme des del gener.

Des del PP es feliciten que la seva marxa del govern fos com a conseqüència d’una decisió política i no pas perquè no fessin bé la seva feina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics