L’Ajuntament s’ofereix a pagar part de la rotonda de St Lluís per desencallar el projecte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori s’ha cansat de la demora de la Diputació en fer la rotonda que ha de permetre facilitar l’entrada i sortida dels veïns del barri en la zona del parc aquàtic.

Actualment aquest punt d’accés a St Lluís no permet l’entrada directe venint de Malgrat o la sortida directe cap al centre de PLF, perpo són molts els conductors que es salten les prohibicions, cosa que representa un risc.

La carretera que uneix PLF i Malgrat és de la Diputació de BCN. Aquesta sempre s’ha mostrat a favor de fer una rotonda que permeti regular l’accés en aquest punt. Una rotonda que l’administració provincial es va comprometre a finançar. Tot i aquest compromís i les continues visites de responsables de la Diputació de BCN, el projecte no ha evolucionat.

L’Ajuntament considera l’obra prioritària per la seguretat i per això s’ha ofert a pagar part de l’obra per tal de desencallar el projecte.

Segons el regidor d’obres, Josep Rueda, l’Ajuntament de PLF s’ha ofert a pagar el projecte tècnic, la direcció facultativa i part de les obres, i assegura que el projecte fa setmanes que és a la Diputació i que esperen resposta.

La rotonda a construir en aquest accés de St. Lluís té certa complicació pel pendent que presenta la zona. Els treballs afectaran part de l’aparcament del parc aquàtic i un cop finalitzada permetrà l’entrada i sortida en totes direccions des del carrer St. Lluís, un projecte que molts partits portaven en els seus programes electorals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics