URGENT

La PAH ocupa l’oficina bancària de Blanes per evitar un desnonament a Sabadell

Compartiu aquesta història

 

Cap a les 10 del matí d’ahir dilluns, un grup de membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Blanes van entrar a la sucursal que el BBVA té a la rambla Joaquim Ruyra.

La intenció de l’acció era reclamar una solució a diferents casos pendents de desnonament que aquesta entitat bancària està tramitant a Sabadell.

Dijous de la passada setmana un grup de la PAH van posar fi a una tancada en una oficina del BBVA de Sabadell. Una tancada que va durar 17 dies.

Un cop finalitzat el tancament, la PAH va comunicar que les accions continuaran per tal de pressionar als directius del BBVA per tal que reconsiderin la seva postura davant els casos de desnonaments a Sabadell.

En aquest sentit ahir es va fer una acció conjunta en diferents municipis catalans, sobretot de l’àrea metropolitana.

Totes aquestes accions volen reclamar que els procediments de desnonament no afectin també a les persones que van actuar com avals de les hipoteques, ja que aquestes persones també corren el risc de perdre la seva llar de retruc de l’execució hipotecària.

A Blanes a més, el grup de la PAH va reclamar que l’entitat posi en lloguer els pisos buits que té a la ciutat, que accepti la dació en pagament i que acabi amb les pràctiques abusives en matèria d’habitatge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics