El conseller Vila parlarà sobre el futur de Malgrat en un acte de CiU

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, serà demà dimecres a Malgrat de Mar per participar en un acte de partit al costat de la portaveu dels nacionalistes al municipi Neus Serra.

Es tracta d’un acte que sota el nom de “Dialegs pel futur de Malgrat” es preveu com una conversa entre Vila i Serra sobre els canvis econòmics i socials que ha experimentat el municipi veí en els últims anys i la seva actual situació. Alhora s’abordaran els temes i la complexitat dels esdeveniments actuals a Catalunya.

Vila, que va ser professor d’Història a la Universitat de Girona i alcalde de Figueres, és ara conseller de Territori i Sostenibilitat i d’ell depenen les polítiques medioambientals i de mobilitat a Catalunya.

Els “Diàlegs pel futur de Malgrat” es faran demà a partir de 2/4 de 9 del vespre a la biblioteca La Cooperativa de Malgrat. Diu Neus Serra que aquests dialegs es repetiran amb altres actors de la vida politica, social i cultural de Malgrat per reflexionar sobre el futur del poble.

La nacionalista assegura que cal repensar-se alguns projectes pendents a Malgrat. Un projectes que es van planificar fa 10 anys, quan la realitat era una altra, molt diferent a les necessitats actuals.

El conseller Vila ja va visitar Malgrat de forma oficial fa un any per inaugurar el nou centre cívic de la localitat, on va parlar de la mobilitat a la comarca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics