URGENT

L’oficina del Síndic de Greuges atendrà demà les queixes dels palafollencs

Compartiu aquesta història

 

L’equip del Síndic farà demà dimecres una atenció personalitzada als ciutadans de la nostra localitat. Es tracta d’una de les visites que fa un equip del Síndic setmanalment pels municipis catalans amb l’objectiu de donar un servei de proximitat a la ciutadania, en la seva funció d’atendre queixes i consultes.

En aquest sentit els palafollencs que tinguin queixes entorn a l’administració, ja sigui d’Ajuntaments o de la Generalitat, podrà demà fer-la a arribar al Síndic per tal que, si s’escau, hi pugui intercedir. A banda de queixes directes cap a l’Administració Pública, també es pot presentar les queixes contra les empreses que presten serveis d’interès general, com d’aigua, llum, gas o telefon.

Ho ha explicat l’Adjunt General al Síndic de Greuges, Jordi Sanchez al programa en Xarxa de RP.

Sánchez explica que els efectes de les retallades han provocat un augment del nombre de queixes per l’augment de les llistes d’espera a la sanitat o la manca d’ajudes de benestar social.

La de demà serà la primera vegada que l’oficina del Síndic de Greuges serà a PLF per recollir les demandes dels palafollencs de forma directe.

Els ciutadans que vulguin aprofitar la presència de l’oficina del sindic a PLF per presentar-li les queixes cal que concertin una entrevista a través del telèfon gratuït 900 124 124 o del correu electrònic sindic @ sindic.cat.

Les visites es rebran al casal de l’avi del centre de PLF durant el matí, i segons les entrevistes concertades.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics