URGENT

Malgrat vol crear comerços “Tourist Friendly”

Compartiu aquesta història

 

L’empresa pública Malgrat Turisme i l’Associació de Comerciants de Malgrat centre han ideat una campanya comercial adreçada a la propera temporada turística per tal de promocionar el teixit comercial de la localitat.

La intenció és fer diferents sessions formatives als botiguers locals per tal d’orientar-los sobre com relacionar-se amb els turistes que visiten el poble cada any, i que siguin capaços d’actuar com agents de promoció tirística. En aquest sentit se’ls facilitarà informació dels serveis i atractius que ofereix la localitat veïna.

A banda d’aquesta formació, es farà després una campanya promocional entre els turistes per tal que visitin els establiments Tourist Friendly.

Una doble finalitat que explica la responsable de Mlagrat Turisme, Ester Gil.

Els comerços participants a la campanya lluiran un distintiu de Tourist Friendly i, entre els turistes es distribuiran unes targetes amb promocions i descomptes en aquests comerços.

La setmana que ve començaran aquestes sessions formatives per a botiguers, i els qui la superin apareixeran en uns tripctics informatius que es distribuiran entre els qui visitin el municipi a partir de la setmana santa.

Ahir es va fer la presentació de la campanya, en la que només hi poden participar els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre. La presentació es va fer a l’Ajuntament de Malgrat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics