Arrangen les deficiències de la teulada de l’església de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La parròquia de Sta. Maria de PLF està d’obres. Des de principis d’aquest mes de març, s’hi estan duent a terme els treballs per millorar la teulada del temple, que amb el pas del temps s’ha anat degradant, fins el punt de permetre les filtracions a l’interior de l’església.

La presència de coloms, el creixement de plantes, i el moviment de les teules han obligat a realitzar aquesta actuació. Ho explica mossèn Salvador, rector de PLF.

Les obres han començat en un dels laterals del temple, i seguiran per l’altra banda de l’església. Mn. Salvador explica que a banda dels laterals també caldria actuar sobre la sagristia, però que de moment no es compta amb el finançament d’aquesta fase de les obres, ja que són uns treballs cars.

El rector explica que les obres actuals als laterals de l’església les financen a parts igual el bisbat de Girona i la pròpia parròquia de PLF, a través de les aportacions dels feligresos, i que esperen poder comptar amb més donacions o subvencions per fer la part de la sagristia.

El temple de PLF, que té poc més de 100 anys, ha patit en els últims mesos la presència d’una colònia de coloms que han fet augmentar la degradació de la teulada, cosa que ha accelerat la intervenció actual, que encara s’allargarà algunes setmanes més, de moment en els dos laterals de l’església.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics