El cadet de futbol empata a 2 contra el segon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip jugava al municipal palafollenc contra el Lloret, el segon classificat. El partit va començar molt bé pels locals que al quart d’hora de partit ja havien fet el més dificil; marcar dos gols. El primer de Monterrubio i el segon de Marouan.

El Lloret, però, lluny de tirar la tovallola va lluitar pe almenys esgarrapar algun punt de PLF i abans de la mitja part ja havia remuntat fins l’empat a 2, resultat que es va aguantar fins al final del partit. Repartiment de punts que ajuden al PLF a retallar distàncies a la classificació. Ara és 4t a 15 punts del líder, però només a 3 punts del seu proper rival; el Ca la Guidó blanenc, que és 3r. Una victòria del Cadet els impulsaria cap a la3a plaça del campiona.

L’infantil també ha empatat a 2 aquest cap de setmana al camp del Riudarenes. Noel, de penal, va igualar un primer gol dels de la Selva. Fuentes va avançar els de PLF amb un segon gol, que va ser neutralitzat pel Riudarenes, donant l’empat a 2 definitiu.

L’infantil és 6e a 21 punts del líder i la propera jornada descansaran.

L’amateur, per la seva banda, s’ha imposat aquest cap de setmana al camp del Silenc per 3 a 5.

Al minut 9 ja s’havia avançat el PLF amb gol de Matamoros i en 5 minuts més, Quintero en va marcar dos més. És a dir, al minut 16, el PLF ja guanyava 0 a 3. Finalment Svetomir i Hernández van rubricar la victòria dels palafollencs que continuen 3r, ja que els seus competidors directes, l’Aro i el Tordera no han fallat tampoc.

La propera jornada jugaran contra el Quatre Vents, que són 4ts a 5 punts del PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics