URGENT

La policia local deté un noi acusat de robatori

Compartiu aquesta història

Els agents locals van detenir dimecres a PLF a un noi i en van imputar un altre per presumpte delicte de furt i comís de productes i material elèctric, suposadament sostret en un comerç de fora del nostre municipi.

Segons expliquen fonts policials, dimecres a quarts de 10 del vespre, la patrulla de la Policia Local que estava de servei va observar com un vehicle que circulava per la zona agrícola de la nostra vila, va fer tot un seguit de maniobres sospitoses un cop va veure els agents.

Tot i les maniobres, els policies van parar el vehicle per identificar al conductor i la resta d’ocupants. Els agents, en inspeccionar el vehicle van detectar tot un seguit de material elèctric que no van poder justificar la seva procedència, pel que es va sospitar que podia procedir d’algun robatori o furt.

La policia va detenir a un dels ocupants del cotxe sobre el que requeia una ordre de cerca i crida i en va imputar un altre

En les últimes setmanes el cos local de seguretat han augmentat el nombre de controls aleatoris de la documentació dels vehicles en diversos punts de la població.

Segons expliquen les mateixes fonts policials, gràcies a aquests controls es va poder detenir un altre home el cap de setmana passat que també tenia pendent una ordre de crida i cerca.

A banda, han augmentat el nombre de vehicles detectats que transportaven marihuana, ja sigui per a ús propi, com per a la seva comercialització.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics