Romà Codina renuncia a tornar-se a presentar a l’alcaldia de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actual alcalde de la localitat ha comunicat als militants i simpatitzants de CiU que no repetirà com alcaldable per a les eleccions municipals de l’any que ve.

Al Nadal, CiU va contactar amb Codina per demanar-li que es tornés a presentar com alcaldable per les eleccions del 2015. L’Alcalde, que en tot moment s’ha mostrat molt agraït a CIU per la confiança dipositada, ha decidit finament no renovar aquesta candidatura.

Tot i aquesta renúncia a encapçalar la candidatura de CiU, Codina afirma que està orgullós de la feina feta aquests anys, però considera que ha arribat el moment de donar pas a un relleu generacional. A més l’alcalde assegura que aquesta decisió li permetrà seguir dedicant-se plenament als últims mesos de la legislatura.

Romà Codina fa 12 anys que forma part del govern de CIU; primer com a regidor de Benestar i Família, després va assumir la regidoria de Noves Infraestructures i des del 2011 com alcalde de la vila substituint a Xavier Crespo.

En el seu mandat ha hagut de fer front a la crisi econòmica i a la crisi institucional sorgida de l’esclat de l’escàndol del cal Clotilde, on es va esquitxar en part a l’Ajuntament.

CiU de Lloret encara no ha fet públic qui substituirà a Codina al capdavant de la seva llista electoral a Lloret pels comicis del maig del 2015.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics