URGENT

El PP afirma tenir empresaris a punt per invertir quan governin a PLF

Compartiu aquesta història

Ja ho van dir en les passades eleccions municipal, i la regidora popular, Francina Colonqués, ho va reiterar divendres en una entrevista a RP. Segons els populars hi ha tot un seguit d’empresaris pendents d’invertir a PLF, sempre i quant el PP governi a la nostra localitat. Colonqués creu que no és una actitud egoista, ja que són els empresaris els qui no volen aterrar a PLF amb l’actual govern.

La núm 2 del PP afirma que se senten figurants a l’Ajuntament ja que les propostes del PP mai són tingudes en compte pel govern municipal.

En aquest sentit considera que el PSC ha “llogat” el vot de l’únic regidor d’ICV-EUiA, Juan Andrés Osorio, ja que des de llavors sempre ha votat en el mateix sentit que el PSC.

Colonqués, però, explica que Osorio va ser protagonista dels intents per desplaçar al socialista Valentí Agustí de l’alcaldia. Diu la popular que tota l’oposició coneix perfectament el que es va coure abans del pacte, motiu de la tensió que es viu cap a l’ecosocialista.

Colonqués va explicar que des d’ICV-EUiA s’està assetjant al regidor del PP, Óscar Bermán a través del Twitter i va denunciar el que considera manca de respecte dels regidors socialistes Antonia Petit i Josep Rueda, que assegura que es riuen sovint de les intervencions de Bermán en els plenaris.

La popular considera que si CiU no parla als plenaris no és perquè el PP i Esquerra s’allarguin en les seves intervencions, sinó perquè no tenen res a dir.

La núm. 2 del PP considera que la Llei de reforma de l’administració local, l’Arsal, no posa en perill els serveis municipals, com el casal d’estiu, pel que ha criticat el comunicat de la regidoria d’ensenyament repartit la passada setmana.

La regidora ha demanat austeritat al govern i, tot i trobar maca la passera, l’ha considerat cara i innecessària.

Per últim, està convençuda que l’Ajuntament de PLF donarà suport a la consulta sobiranista i considera que al president Artur Mas, se li ha “anat la olla” pel que fa al procés sobiranista.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics