URGENT

El júnior de bàsquet guanya i es col•loca líder

Compartiu aquesta història

 

L’equip es va imposar al Palauet contra el Celrà de 7 punts; 68 a 61 en un partit vibrant fins el final. La victòria, la tercera de la segona fase de la lliga, permet a l’equip situar-se líder de la taula. La propera jornada jugaran a la pista del Palafrugell que té 2 victòries i 3 derrotes en aquesta fase.

El sènior continua la mala estela de resultats i ha perdut aquesta setmana a la pista del 3r classificat, l’Olot. Els de la garrotxa van imposar-se de 18 punts: 64 a 48 en un partit sense història on els gironins sempre van ser superiors a un Palafolls que continua cuer. La propera jornada jugaran a la pista del Maçanet que són penúltims a la taula, a només una victòria dels palafollencs.

Continua sense retrobar-se amb la victòria el Sots25, que en aquesta segona fase no ha aconseguit cap victòria. L’última derrota ha estat a casa i contra el Salt, 60 a 72. El PLF és últim a la classificació i el proper partir serà a la pista del Cassanenc que és 2n.

D’altra banda el cadet masculí descansava aquesta setmana. Ho feia com 11e a la taula. La propera jornada pot escalar posicions, ja que juga contra el 10è classificat, el Silenc, que està empatat a victòries amb el PLF. Si guanya el cadet palafollenc aconseguirà pujar posicions a la classificació.

Per últim l’infantil ha guanyat aquesta setmana al Figueres per 58 a 47, 11 a munt pels locals, que la propera jornada jugaran contra el Blanes

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics