URGENT

PLF és l’únic municipi de la zona on creix l’atur al març

Compartiu aquesta història

Un gran pas endavant i un pas petit enrere. Així es mostra les dades de l’atur a PLF en aquest mes de Novembre, amb mesos amb reduccions del nombre d’aturats combinats amb altres mesos amb petites remuntades. L’ultima el mes de març, quan a PLF s’ha augmentat en 3 persones les llistes de l’atur, arribant a les 847.

És l’única població del nostre voltant on no s’han reduït aquestes llistes i per tant,l’única on la taxa d’aturats ha augmentat fins el 17.22%.

Aquest març, però, és el millor des del 2011. Comparat amb el març de l’any passat, hi ha actualment més d’una 50a menys d’aturats a la nostra població, i tot just ara som a les portes de l’inici de la temporada turística, on habitualment l’ocupació creix tenint en compte que el nostre municipi està al mig d’una de les zona turística més potents del país.

El mes de març ha tingut sempre un comportament desigual a PLF, amb anys on s’ha registrat apujades i d’altres de davallades.

A la resta de poblacions veïnes l’atur ha caigut en l’últim mes . Tordera lidera la caiguda amb un 1.65% i 29 persones menys, tancant el març amb 1729 aturats. Una 15a menys que Malgrat, que ha reduït els seus desocupats amb 23, arribant als 1768.

Pineda baixa 30 persones, i compta amb 3120 aturats, pel que contiua sent el municipi amb major nombre i taxa d’atur de la nostra zona, ja que té més d’un 23% d’habitants sense feina.

Pel que fa a Blanes, la reducció ha suposat baixar per sota dels 4000 desocupats, després de reduir l’atur en 81 persones l’últim mes.

En el global de la comarca del Maresme l’atur s’ha reduït en un 0.4% amb 39.445 persones sense feina, dues mil persones menys que fa 1 any.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics