L’amateur empata i perd pistonada per la lluita de l’ascens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El 3r i el 4t classificat s’enfrontaven al municipal de PLF en un partit tan igualat que va acabar amb un empat a 0. Un resultat que no serveix a cap dels 2 equips. Repartiment de punts entre el PLF, que continua 3r i el Quatre Vents, que és 4t,.

L’amateur perd pistonada per lluitar per les dues places d’ascens, que ocupen l’Aro a 6 punts i el Tordera a 3. No està tot perdut, perquè aquesta propera jornada jugaran precisament el Tordera i el PLF a la població veïna, en el que serà el duel per la 2a plaça del campionat a falta de 6 jornades pel final. El partit d’anava va guanyar el PLF per 3 a 2.

El cadet ha guanyat aquest cap de setmana a la seva visita al camp del Cal Aguidó blanenc per 2 a 4. Els gols palafollencs els van marcar Gómez, Marouan i Ayoub per partida doble.

Importantíssima victòria que impulsa a l’equip com a 3r de la taula amb 16 victòries, 3 més que el seu proper rival al municipal de PLF, que (a l’igual que l’amateur) jugarà contra el Tordera.

Per últim ens fixem amb l’Infantil palafollenc que aquest cap de setmana ha descansat. Ho ha fet a la 6a plaça de la lliga amb 8 victòries. El proper rival de l’infantil serà el Racing blanenc que ocupa la 12a plaça amb 3 victòries en el que va de campionat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics