Una 30a de persones assisteixen a una xerrada sobre seguretat a Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dissabte es va fer al centre cívic del Cim de Miralles de Ciutat Jardí, una xerrada participativa per tal d’explicar diferents assumptes relacionats amb la seguretat.

Bàsicament es va fer esment de les mesures bàsiques de seguretat a la llar, atenent a les particularitats de veïnats com el de Ciutat Jardí, que és la urbanització més gran de PLF i que es comparteix amb Malgrat i Sta. Susanna.

A la reunió, a la que van assistir una 30a de veïns de la zona, es va voler fer menció especial als problemes vinculats i més presents a la gent gran, com ara a la millor manera d’usar els caixers automàtics o la problemàtica dels falsos revisors del gas o d’altres estafes similars i que es donen, precisament, a persones grans.

La xerrada que va començar a les 6 de la tarda i va anar a càrrec del cap de la policia local i un caporal del cos, s’emmarca dins la dinàmica de la policia de proximitat.

De fet el cos explica que en breu es volen fer noves xerrades informatives a diferents zones de la nostra localitat, com ara el centre o a St Lluís, on les reunions s’adaptaran a les necessitats expresses d’aquests veïnatges.

Aquestes xerrades es fan habitualment des del cos local de seguretat per poder resoldre dubtes i explicar les mesures bàsiques de seguretat per evitar robatoris i estafes, sobretot a gent gran que és la més vulnerable.

D’altra banda, el cos local ha informat que en breu incorporarà una motocicleta al servei de la Policia i que completarà el parc mòbil del cos, que ja compta amb dos vehicles logotipats i un altre sense identificatius i que s’usa en campanyes de controls o seguiments.

La motocicleta policial, que és estil scooter, vol poder oferir un servei més ràpid i eficaç en casos d’emergències.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics