URGENT

Osorio reconeix que va perdre els nervis al ple de gener

Compartiu aquesta història

 

El portaveu d’ICV-EUiA va assegurar divendres al programa Assumptes Interns de RP que va perdre els nervis en els incidents del ple del passat gener, quan ell i els regidors del PP van protagonitzar una batussa dialèctica. Osorio, però explica que va ser la conseqüència del que considera assetjament des del PP a la seva persona després de retwitejar un missatge d’un humorista blanenc. Segons Osorio retwitejar no implica estar d’acord amb el missatge i assegura que la piulada al Twiter no va molestar al mossèn de PLF

D’altra banda ,Osorio diu que no va ser protagonista o promotor d’un pacte per desbancar el PSC de l’alcaldia de PLF, i que van pactar amb els socialistes per iniciativa de l’assemblea del partit.

El regidor afirma que quan algun assumpte va al ple ja ha estat discutida en junta de govern, que és on es mostren les divergències entre PSC i Iniciativa, els dos socis de govern municipal.

En aquest sentit afirma que mai el PSC ni l’alcalde li han exigit ni demanat votar en algun sentit concret.

L’ecosocialista diu que la llei de reforma de l’administració local promoguda pel govern de l’Estat limitarà l’acció dels Ajuntaments. Ho exemplifica amb el Casal d’Estiu, que encara no es pot tirar endavant a PLF, tot i que el regidor no dubta que s’acabarà fent.

Osorio, que és regidor de joventut, medi ambient i pagesia, ha defensat la seva gestió a la cartera de joventut davant les critiques d’ERC. El regidor afirma que treballen escoltant als joves de la nostra localitat, que marquen les accions que es programen i nega que només es facin tallers de dinamització.

Sobre el conflicte entre els veïns i el bar de Can Batlle, Osorio afirma que fa temps que no hi ha denúncies de molèsties. L’ecosocialista afirma que tractaran una moció en breu per demanar a l’ACA que deixi de cobrar el cànon de la dessaladora i que ha demanat una reunió amb els sindicats i els regidors responsables de la policia per a conèixer el rerefons del conflicte a la policia local.

Osorio recorda que el seu partit permet presentar-se com a cap de llista durant 3 mandats i que està a disposició de la secció local per tornar a encapçalar la llista ecosocialista a PLF l’any que ve.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics