Setmana de controls de velocitat a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La policia local d’aquest municipi ha alertat a través del seu twitter que aquesta setmana està duent a terme una campanya específica de controls de velocitat amb radars en diferents punts del municipi.

Segons expliquen des d’ahir i fins diumenge el radar s’instal•larà aleatòriament i en diferents torns en les zones d’especial sensibilitat viària.

En aquest sentit s’apunta en l’Av de la Costa Brava, és a dir la carretera d’accés al municipi pel CAP de Salut, l’Av dels Païssos Catalans , l’avd Colom o el Polígon de Can Patalina.

A banda d’aquests emplaçaments també es controlarà la carretera de Ma Bages, la que travessa el pla de grau, ja que el cos local de seguretat ha detectat que molts conductors aprofiten aquestes vies secundàries per pitjar l’accelerador.

Tant és així que aquest últim cap de setmana, en el control de velocitat muntat especialment en aquesta zona del municipi es va detectar 10 conductors amb accés de velocitat. Tots ells van ser sancionats.

Tot i aquesta campanya específica de la Policia Local de Malgrat, el cos ja controla normalment la velocitat i d’altres paràmetres com ara l’alcoholèmia o la documentació en diferents controls i dispositius especials.

En aquest sentit, aquest cap de setmana els controls d’alcoholèmia fets a Malgrat van detectar 11 positius de conductors que circulaven amb una taxa d’alcohol més alta de la permesa.

La campanya de control de velocitat coincideix amb la que es fa també a PLF, seguint les directrius del Servei Català del trànsit que impulsa una campanya global arreu de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics