URGENT

Malgrat aprova una apujada del rebut de l’aigua d’un 1%

Compartiu aquesta història

 

En l’últim ple municipal l’Ajuntament de Malgrat va aprovar l’increment del preu de l’aigua potable que havia proposat l’Empresa d’Aigües Potables de Malgrat.

La companyia que s’encarrega de subministrar l’aigua al poble va demanar a l’Ajuntament que aprovés un increment de l’1,3% de la quota que fixa l’aigua i dels litres consumits, un augment que es va aprovar.

Un augment, però, que es traduirà en una pujada del rebut que “oscil•larà entre el 0,8% i el 0,9%” segons el regidor d’hisenda de Malgrat, Antoni Puignou. El regidor a més ha afirmat que aquesta apujada suposarà uns 15 o 20 cèntims més cada mes en la facturació de l’aigua.

En aquest sentit, Puignou considera que l’augment és “raonable” i recorda que el preu de l’aigua a Malgrat no es tocava des del setembre del 2011 i, des d’aleshores, “l’IPC ha augmentat aproximadament un 3%”.

La pujada del rebut de l’aigua va comptar amb els vots a favor del govern de Malgrat: Partit dels Socialistes de Catalunya i del Partit Popular, el vot en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya – Els Verds – Esquerra Unida i Alternativa i l’abstenció de Convergència i Unió que va permetre l’aprovació.

Aquesta nova tarificació ja es veurà reflectida a la propera factura del servei d’aigua potable de Malgrat.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics