La plantada popular d’arbres es farà al Parc Fluvial de la Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest diumenge es farà la tradicional plantada d’arbres a PLF. L’ajuntament ha triat enguany el Parc Fluvial de la Tordera per fer aquesta activitat.

En concret, a partir de les 10 es farà la concentració de participants al voltant de la bassa artificial creada en aquest emplaçament proper al riu Tordera. Serà al voltant d’aquesta bassa on es plantaran els arbres.

Les famílies que vulguin participar de l’activitat cal que hi col•laborin portant pales i rasclets per tal d’agilitzar la plantada.

A més d’aquesta iniciativa aquest mateix dia també es podrà descobrir un itinerari que convida a conèixer l’entorn de la zona i a gaudir de les seves singularitats. L’itinerari vol donar peu a que la gent es prengui el seu temps en reflexionar i gaudir de la natura més propera.

D’aquesta manera es tornarà a fer aquesta plantada després que l’any passat no es fes aquesta activitat. En d’altres anys s’ha plantat arbres al camí peatonal de l’Institut, a la zona de les piràmides o a la vinya del Florit. De fet el parc fluvial de la Tordera no serà la primera vegada que s’hi farà la plantada d’arbres. Els anys 2006 i 2007, aquesta zona de PLF ja va ser triada per fer l’activitat.

A banda de la plantada, els assistents podran descobrir diumenge un itinerari que convida a conèixer l’entorn del Parc Fluvial i a gaudir de les seves singularitats. Segons l’Ajuntament, amb aquest itinerari es vol donar peu a que la gent es prengui el seu temps per tal de reflexionar i gaudir de la natura més propera, que és l’objectiu de la plantada popular.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics