URGENT

Els nous cinemes de Blanes esgoten les entrades per la seva reobertura d’avui

Compartiu aquesta història

La previsió amb la que treballa l’empresa d’exhibició cinematogràfica Ocine, la nova propietària dels multicinemes, és que avui dijous més de 3000 persones vagin al cine per la seva reobertura 2 mesos i mig després del seu tancament.

Tot i que durant tot el dia molts curiosos s’han acostat fins les instal•lacions per consultar la cartellera o comprar entrades, la veritat és que ja estat esgotades.

La setmana passada es va anunciar que Ocine havia comprat els antics cinemes Lauren, i es va marcar la data d’avui per reobrir els cinemes amb una jornada d’oferta de cinema a 1 euro.

Des de llavors, segons va informar ahir l’empresa, han rebut una gran quantitat de sol•licituds per Internet i preveu que uns 3.000 espectadors assisteixin a la inauguració del complex aquesta tarda-vespre. L’oferta de cinema a 1 euro és vàlida per a tot el dia i pel•lícules fins que s’ompli l’aforament de les sales.

Des d’avui mateix els espectadors podran veure les últimes estrenes i ja és possible consultar els horaris al web de la companyia que té altres cinemes arreu de Catalunya i Espanya.

Avui s’obra una nova etapa al cinema amb títols com “300: El origen de un imperio”, “Noé”, “Philomena”, Vivir es fácil con los ojos cerrados, Capitán América, Monuments Men o d’altres d’infantils com RIO-2 i Lego.

Els cinemes obriran portes a les 16.00 hores i les sessions començaran a partir de les 17.00 hores.

A partir de demà els preus seran els normals. Així divendres i caps de setmana el preu serà de 8€, 6 el dia de l’espectador, que serà els dilluns, 3.9€ els dimecres gràcies a la campanya de Dimecres al Cine (que estarà activa fins el juliol), i 7€ els dimarts i els dijous.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics