Atropellen un menor d’edat mentre travessava un pas de vianants a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al migdia un vehicle que circulava per l’avd de la Costa Brava de Malgrat, prop del CAP de Salut, va atropellar a un nen de 9 anys que travessava en aquell moment per un pas de vianants.

Segons apunten fonts de l’Ajuntament de Malgrat, el menor anava a escola acompanyat de la seva mare, que l’havia deixat just a l’hora de creuar la carretera pel pas de vianants. Els cotxes del costat d’un dels sentits de circulació es van aturar i el noi va començar a creuar. En canvi el conductor de l’altre sentit no va veure el menor travessant el carrer i va acabar atropellant-lo. Segons expliquen les mateixes fonts, a causa de l’impacte el noi va patir ferides de consideració a les cames. Cosa que va requerir la intervenció d’un helicòpter medicalitzat que va acabar evacuant al menor a un centre hospitalari, acompanyat de la seva mare, que va presenciar l’accident.

A finals de setembre, es va produir un altre atropellament a la mateixa via, només a uns metres del lloc de l’accident d’ahir. Llavors una dona i les seves netes travessaven per un altre pas de vianants proper al Parc Francesc Macià, quan van ser atropellades. Només la dona va patir ferides. L’any passat en aquesta via es van produir 10 accidents en ferits de diversa consideració en aquesta via, una de les principals vies d’accés al municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics