URGENT

Alemany responsabilitza l’alcalde de la situació “enquistada” a la policia

Compartiu aquesta història

El portaveu d’Esquerra a la nostra població, Francesc Alemany, creu que la situació de la policia local de PLF no és nova i que és fruit d’un enquistament no atribuïble a l’actual regidora de governació Antònia Petit. El republicà responsabilitza directament a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, i a la seva visió del cos local de seguretat. Alemnay explica que la situació és delicada i recorda que la Policia és un servei sensible.

El portaveu republicà creu que l’actual situació de crispació al cos només es solucionarà amb un canvi a l’alcaldia de PLF. Sobre la nova caserna policial, el republicà afirma que acabarem penedint-nos de l’ubicació triada finalment.

Alemany ha defensat l’ús de les xarxes socials per a fins polítics, però considera que no val fer-ho escudant-se en l’anonimat.

Respecte a la possibilitat que Agustí no es torni a presentar, Alemany creu que crearia incertesa en les properes eleccions, després de 33 anys de mandat. De fet, el líder d’ERC, explica que l’històric d’Agustí no ajuda a la possibilitat d’un pacte entre els republicans i els socialistes.

Alemany, que afirma que s’està plantejant si tornar-se a presentar a les eleccions, considera que el líder de CiU a PLF, Joan Gallart no va estar afortunat quan va insinuar que republicans i el PP s’allarguen massa en les seves intervencions al ple.

Sobre el casal d’estiu i la incertesa actual, Alemany creu que l’ARSAL, la llei que causaria aquesta situació, representa una amenaça greu als serveis municipals que deixa moltes interpretacions als tècnics municipals. Diu que davant d’aquesta incertesa d’interpretacions cal fermesa política per tirar endavant aquests serveis com ara el casal d’estiu.

El portaveu d’Esquerra al nostre municipi també ha vaticinat que els horts urbans no es posaran en marxa fins l’any que ve, i ha denunciat la lentitud per posar en marxa aquest projecte que moltes formacions polítiques portaven al seu programa en les passades eleccions municipals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics